5 najboljih stomatoloških ordinacija u Beogradu

Redovna nega i održavanje zuba su osnosvni preduslov za zdrav i blistav osmeh. Redovno održavanje oralne higijene kao i redovne posete stomatologu više nisu luksuz i preterivanje. Dobro su nam poznata zubna oboljenja koja se mogu razviti usled lošeg održavanja zuba. Samo neka od njih su karijes, gingivitis i paradontopatija. Ukoliko se posledice ovih oboljenja adekvatno ne tretiraju, može doći i do gubitka zuba.

Takođe, vrlo je važno da imate svog stomatologa. Istraživanja su pokazala da ljudi koji već imaju svog stomatologa se lakše i brže odlučuju na zakazivanje termina za pregled ili stomatološku intervenciju u odnosu na ljude koji nemaju svog stomatologa.

Ukoliko nemate svog stomatologa evo liste najboljih stomatoloških ordinacija u Beogradu kojima se možete javiti i dobiti adekvatnu stomatološku pomoć. Svaka od ovih ordinacija specijalizovana je za neke konkretne usluge, ali ima i onih koji u svom asortimanu usluga imaju skoro sve.

Dental Implant

U srcu Dorćola, na smao dva minuta hoda od najpoznatije ulice u Beogradu – Skadarlije, na Bulevaru Despota Stefana 13 nalazi se, po našim merilima i iskustvu, najbolja stomatološka odrinacija u Beogradu Dental Implant. Dental implant čini tim doktora stomatologa koji je usko specijalizovan za pružanje usluga iz oblasti implantologije i oralne hirurgije. Moto „Savršenstvo je naš standard“ je samo neka od afirmacija koje najbolje reprezentuju rad i kvalitet usluga koje ćete dobiti u stomatološkoj ordinaciji Dental implant.

U ordinaciji Dental Implant moći ćete da snimite, da izbelite ili da izvadite zub. Sve vrste popravki zuba kao i ugradnju fiksne proteze za ispravljanje zuba možete uraditi upravo u ovoj stomatološkoj klinici.

Ono po čemu je ova ordinacija poznata je ugradnja zubnih implanata, bezmetalnih krunica ili mostova i to po pristupačnim cenama. Dental implant je jedna od retkih stomatoloških  ordinacija, koja ima posebnu ponudu za ljude koji ne žive u našoj zemlji. Naime, Dental implant nudi uslugu smeštaja svim svojim pacijentima koji dolaze iz inostranstva. Pored toga, moguće je zakazati i transfer sa i do aerodroma.

Crown Dental

U ulici Koče Kapetana broj 4 nalazi se stomatološka ordinacije Crown Dental. To je stomatološka ordinacija u kojoj možete dobiti sve usluge na jednom mestu. Konkretno usluge iz oblasti ortopedije, hirurgije, protetike, estetike i paradontologije, kao i  usluge ugradnje filera i hilauronski tretmani.

Prvi pregled je besplatan i tokom njega možete dobiti sve neophodne informacije vezane za sam proces lečenja, kao i metod samih stomatoloških intervencija. Ukoliko ste jedan od 80 posto stanovništva koji se plaši zubara, ovo je dobra vest za vas. Na klinici se praktikuje svesna sedacija usled čega se pacijent opusti i ne oseća bol.

Dr Cvijetinović

Stomatološka ordinacija Dr Cvijetanovic nalazi se u ulici Strahinjića Bana 20 i predstavlja još jednu specijalizovanu stomatološku kliniku za pružanje usluga iz oblasti oralne hirurgije i protetike. Pored toga svi stomatolozi u klinici su visoko kvalifikovani iz oblasti implantologije.  

Ova klinika najpre vodi računa o zdravlju i estetici vaseg osmeha, te se slobodno može reći da ćete biti u dobrim rukama. Neke od bazičnih usluga takođe možete dobiti ovde, kao što su izbeljivanje zuba ili čišćenje karijesa.

Zahtev i dobrobit pacijenata su na vrhu piramide prioriteta ove ordinacije. Dok su trud, rad i posvećenost neizbežan sadržaj svake usluge koju pružaju.

Dental Centar

Na poslednjem ali ni malo zanemarljivom mestu naše skromne top liste naboljih stomatologa u Beogradu nalazi se stomatološka ordinacija Dental centar.

Ova stomatološka klinika se nalazi u Resavskoj ulici broj 36. Zubari koji rade u ovoj klinici se maksimalno trude da pruže najbolju moguću uslugu svakom pacijentu. Pored ugradnje implanata, ova stomatološka ordinacija se bavi i pružanju usluga u oblasti dečije, estetske i oralno-hirurške stomatologije.

I u ovoj stomatološkoj ordinaciji kao i u svim gore navedenim, kao pokazatelj usmerenosti na kvalitet i same klijente, prvi pregled je besplatan. Tom prilikom ćete dobti sve relevantne informacije o problemu i tretmanu vaših zuba.

Preporučujemo da pratite njihove sajtove, Instagram i Facebook naloge kako biste pratili njihov rad, kao i kako biste bili upoznati sa popustima i akcijama koje daju.