TARA, Zaovine (703)

Osnovni podaci

Grad: Tara ( planina )

Šira lokacija: Kaluđerske bare

Ulica: Zaovine

Cena/m²: 80,00 €

Kvadratura: 45.200,00 m²

Površina parcele: 452 a

Provizija agencije: 2%

Opis

Plac se nalazi na najlepšem delu planine Tare, koji je samim tim u sklopu Nacionalnog parka Tara.

Udolina u kojoj se ovaj plac smestio zove se Zaovine, kod samog jezera, koje se smatra jednim od najvećih lepota same planine Tare. 

Put koji prolazi kroz sam plac vodi sa Zaovinskog jezera direktno ka Drvengradu i Mokroj Gori, cime se njegov potencijal dovodi na maximum što se same pozicije tiče.

Kompletna pokrivenost placa je pod gustom šumom većinski sastavljenom od crnog i belog bora, najbolje prirodne građe za zimske kućice i planinske domove i komplekse,a pri vrhu se nalaze i bukva, hrast i jos neke vrste sumskog drveca.

Nije izvrsena ni jedna seca sume u zadnjih 40 godina, cime je vrednost gradje na samoj zemlji isto na maximumu, vraca gotovo 40% vrednosti placa, a postoji odobren zahtev za seču koji u svakom momentu može da se aktivira.

Uz obod placa ide stari put i mala reka koja se uvećava u zavisnosti od prirodnih uslova, ali ne ometa granicu samom placa nego ulepsava njegov donji obod i samu lepotu tog dela udoline.

Zemlja je puna gvozdenih ruda, čime je njena vrednost višestruka, a sama infrastruktura koja je potrebna za izgradnju je prisutna iz samog sela koji se nalazi na drugom delu udoline - struja, voda, kablovska sa internetom.

Vlasništvo je čisto, 1/1, sa završenim kompletnim omeđavanjem samog placa od strane ovlašćenog geometra, čime je sama dokumentacija placa kompletna.

Agencijska provizija: 2%

Tatjana Krstić

060/5252227

mail: krstic.tanja@gmail.com

 

Ostali podaci

Lokacija

Broj pregleda: 283

Kontaktirajte agenta

Broj licence: 481

Polja označena sa * su obavezna

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?