SURČIN, Aerodrom (3132)

Osnovni podaci

Grad: Surčin (Beograd)

Šira lokacija: Surčin

Ulica: Tabla

Cena/m²: 219,18 €

Kvadratura: 22.128,00 m²

Opis

Uknjižen plac kod Aerodroma. Postoji informacija o lokaciji.

Mali severni deo kat.parcele je u zoni uslovnih ograničenja 1. Maksimalna visina objekata u okviru zone uslovnih ograničenja 1, označena na grafičkom prilogu ka Hmax*, označava obavezu izrade posebne studije prilikom izrade tehničke dokumentacije.  Bezbednosnom procenom i vazduhoplovnom studijom se dokazuje da objekat svojom pozicijom, visinom, volumenom i primenjenim materijalima, neće nepovoljno uticati na bezbednost i redovnost vazduhoplovnih operacija sa stanovišta zaštite radio-navigacionih uređaja.

Zona komercijalnih sadržaja obuhvata blokove 1,2 (deo), 3 (deo), 4 i 5, u celinama I i II, okviru kojih su planirane površine za komercijalne sadržaje višeg stepena atrakcije: Veći trgovinski formati (hipermarket, outlet i retail park, tržni centar), izložbeno-prodajni saloni, hoteli, kongresno-poslovni centar, poslovni objekti i parkovi, komercijalni sadržaji kulture i edukacije (izložbeni paviljoni, obrazovni centri i sl.), sporta i zabave (event parkovi, karting staza i dr.), komercijalni parkinzi i sl.
Dozvoljena je izgradnja više objekata na parceli. Minimalno rastojanje između objekata je 1/2 visine višeg objekta. Maksimalna dozvoljena visina objekta je data na grafičkom prilogu4. Regulaciono-nivelacioni plan za građenje objekata i saobraćajnih površina sa analitičko-geodetskim elementima za obeležavanje, P 1:1000.
Obezbediti minimalno 40% slobodnih i zelenih površina na nivou parcele, od kojih najmanje 15% mora biti u direktnom kontaktu sa tlom. Pejzažno uređenje treba da je reprezentativno i atraktivno uz obaveznu primenu elemenata urbanog mobilijara. Parking prostore zastrti poluporoznim zastorom i zaseniti drvorednim stablima.
Agencijska provizija 2%

Ostali podaci

Broj pregleda: 206

Kontaktirajte agenta

Snežana Pantelić

Broj licence: 773

Polja označena sa * su obavezna

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?