Tražite posao?

U našoj ZIDART porodici podjednako se radujemo svakom našem uspešno realizovanom poslu. Timski smo orijentisani i profesionalno podržavamo rad kolega. Imamo obaveznu besplatnu PROFESIONALNU obuku!

Kako bismo Vam bliže dočarali atmosferu u našim redovima, otkrićemo da u neformalnom ambijentu uz muziku, bar jednom mesečno, proslavljamo naše uspehe. Svaki dan je ispunjen šaljivim dosetkama nekih od naših kolega, razmenom stručnih saveta, pa je pozitivan rezultat neminovan. Uvek smo tu da saslušamo jedni druge, i pomognemo u rešavanju svake poteškoće u vezi kupaca ili prodavaca. Kolege su najveća podrška, i ista neće izostati ukoliko je potrebna pomoć u proceni kako nepokretnosti tako i učesnika prodaje/kupovine.

Imamo poznate i sigurne prodavce koje ćemo Vam poveriti. Direktorka, kao okosnica našeg tima, će Vam skoro uvek sačekati klijenta i potpisati ekskluzivni ugovor, a onda Vam prepustiti da radite, i kada dodje do teških pregovora, direktorka će biti Vaš magični štapić koji će rešiti sve do realizacije. Jednostavno, radimo ovaj posao sa ogromnim entuzijazmom i toliko pažnje je usmereno na agente da smo prerasli nivo kolega i postali ZIDART porodica.

Nudimo Vam:

  • Stalni radni odnos
  • Odličan procenat
  • Mogućnost oglašavanja vaše kompletne ponude
  • Stvarno najbolja tehnička podrška.
  • Nagrade i napredovanje